Ben zeer tevreden over de behandeling bij dit schade herstelbedrijf. Ontvangst is prettig en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Herstel is gereed op het afgesproken tijdstip. Prima service.
Voortreffelijke service / meedenkend / flexibel en uiteraard vakwerk mbt het repareren van de schade.
Het was voor mij een gok maar op aanraden door de ANWB hb ik de schade bij u laten herstellen. dit is me zeker niet tegen gevallen, vriendelijk personeel en een vakkundige reparatie tegen een nette...Het was voor mij een gok maar op aanraden door de ANWB hb ik de schade bij u laten herstellen. dit is me zeker niet tegen gevallen, vriendelijk personeel en een vakkundige reparatie tegen een nette prijs. Ook fijn dat de auto schoner werd terug gegeven dat dat ik hem bracht, top!
Alles prima geregeld. Auto was zelfs eerder klaar.
Geweldig, goed geholpen, snelle service
Goede afspraken, zoals overeengekomen schade hersteld.
Netjes en goed geholpen prima gedaan.
Goed. Eerst via de mail contact en daarna telefonisch. Ging makkelijk en snel. Binnen 2 weken mijn auto herstelt. Top!
Zeer goed
Prima, werd meteen geholpen toen ik aan kwam en mijn eerste schade snel vastgezet ( lamp en bumper )