Ik kon snel terecht voor een voorlopige reparatie. Ook een reparatie afspraak kon snel gemaakt worden. Reparatie keurig uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd.

Goede service, vriendelijke mensen en de schade perfect hersteld.

Heel tevreden

Voortvarende en klantgerichte aanpak. EV-rijders krijgen ook gewoon een vervangende EV mee. Na een onprettige ervaring, nu een prettige ervaring!

Het bedrijf heeft zich netjes aan de afspraken gehouden en daar ben ik tevreden over.
De afwerking is slordig, op verschillende plaatsen is het scherm/binnenscherm niet vastgezet en het raamrubber zit los. Jammer!

Betrouwbaar en deskundig autoherstelbedrijf.

Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Ik kwam voor lakschade. Prettige ontvangst, deskundige uiteenzetting wat, en hoe ze zouden repareren. Kreeg service auto voor de reparatie dag en einde... Het was mijn eerste ervaring met dit bedrijf. Ik kwam voor lakschade. Prettige ontvangst, deskundige uiteenzetting wat, en hoe ze zouden repareren. Kreeg service auto voor de reparatie dag en einde van de dag het telefoontje dat de auto was gemaakt. En dit
alles voor een zeer redelijke prijs. Als ik weer iets met m’n auto heb, ga ik zeker naar dit bedrijf. Warm aanbevolen!