Willy Woldhuis-Ensing

Alles super netjes geregeld. Duidelijke en open communicatie. Top! We moeten nog een keer terug, maar ook dat wordt super opgelost en alle vertrouwen in.

Theresa Boltenda-Huisman

Vriendelijk en snel geholpen

Michiel Weijers

Zeer goede ervaringen. Hebben al eerder een auto hersteld. Ook deze keer weer de auto perfect hersteld. De bumper zat beter dan deze bij aankoop van de auto erop gezeten had. Alle naden sloten weer... Zeer goede ervaringen. Hebben al eerder een auto hersteld. Ook deze keer weer de auto perfect hersteld. De bumper zat beter dan deze bij aankoop van de auto erop gezeten had. Alle naden sloten weer precies aan en van de hagelschade was niets meer te zien.

Sebastiaan

Zeer vriendelijk en snel geholpen met goed advies van autoschade Pauwels

Paul Boels

Zeer tevreden. Deskundige beoordeling van de schade, duidelijke offerte, snelle en goede reparatie.

Derk Kuil

Door een lichte schade aan de achterzijde van de auto, bracht ik na overleg met verzekeraar de auto bij WellColl Roermond voor een intake. Het verdere proces van schade afhandeling verliep... Door een lichte schade aan de achterzijde van de auto, bracht ik na overleg met verzekeraar de auto bij WellColl Roermond voor een intake. Het verdere proces van schade afhandeling verliep voorspoedig en de geleverde informatie was helder. De reparatie zelf was 100% geslaagd. Weer als nieuw. Ook is men keurig omgesprongen met het interieur en werd de auto schoon opgeleverd.

Wiebe

Prima bedrijf en goede service