Paul Ouwerkerk

De schade is prima hersteld. De auto netjes gewassen terug! complimenten. Leenauto was ook goed.

Het schadebedrijf heeft me keurig en netjes te woord gestaan, ondanks dat ik zelf nogal schrok van hun bevindingen op het eerste moment.
Uiteindelijk liep alles goed af en is mijn auto meer...
Uiteindelijk liep alles goed af en is mijn auto meer dan keurig hersteld. Daarnaast hebben ze mijn auto zowel van binnen als van buiten helemaal schoongemaakt. Mijn auto is als nieuw! Dank daarvoor.

Vriendelijk personeel en een open instelling

Patricia de Bruine

Prettig laagdrempelig contact.
Schade is keurig hersteld.

René Kelbling

Zeer goed!! 11:00u in de ochtend gebracht en de volgende dag ´s middags klaar, en dat perfect gedaan (nieuwe bumper en tevens spuiten). Zonder kleurverschil.
Als kers op de taart lag er...
Als kers op de taart lag er een bij-tip flesje met de juiste verfkleur in de auto.

Fred Bolleboom

Na een vervelende schade welke ik zelf had veroorzaakt heb ik Bos schadeherstel gebeld met het verzoek of ik even kon langskomen om een tijdelijke oplossing wegens de grote drukte in deze branche.... Na een vervelende schade welke ik zelf had veroorzaakt heb ik Bos schadeherstel gebeld met het verzoek of ik even kon langskomen om een tijdelijke oplossing wegens de grote drukte in deze branche. men heeft notie genomen en mij verrast met de melding dat ik direct een leenauto mee kon krijgen voor een paar dagen. achteraf heeft men niet voor een tijdelijke oplossing gezorgd maar de complete schade onderhanden genomen. Zeker naar volle tevredenheid

'n tevreden Golf 7,5 rijder

Uitstekend!

Robert N

Positief. Zowel ontvangst, uitleg als reparatie waren prima in orde.

Cees Nobel

Goede afwikkeling schade