Ruit schade kon direct hersteld worden. Beschadiging naar verwachting gerepareerd.
Ton
De schade werd vakkundig gerepareerd ,alle afspraken werden goed afgehandeld, zoals leenauto met automaat, en alles werd goed geregeld met de verzekering
Goede en correcte afhandeling. Goede communicatie.
G. Smith
Mijn ervaring is , dat ik goed ben behandeld . En een nette en prima afhandeling!
Robbie Robson
Vanaf de eerste mail met de schademelding tot aan het opleveren van de wagen na herstel, was alles perfect. Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. En als klap op de vuurpijl was de wagen van binnen...Vanaf de eerste mail met de schademelding tot aan het opleveren van de wagen na herstel, was alles perfect. Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. En als klap op de vuurpijl was de wagen van binnen en buiten compleet gereinigd. Service is TOP
AdV
Uitstekende service en kwaliteit, eventuele volgende keer ga ik weer naar de Dames van Hurkmans
U Kilic
Top geregeld , snelle service en hele vriendelijke mensen die er werken!
tevreden klant
Snelle service en vriendelijk personeel
Correcte en vriendelijke bedrijf, meedenkend met de klant.