Prima geholpen en schade naar tevredenheid opgelost.
Ron Fiering
Perfect afgehandeld.
Het betrof alleen het vervangen van een kapot achterlicht waar ik op kon wachten, ja ervaring was prettig, een dame die mij gelijk hielp en koffie regelde, na 15 min wachten was de auto alweer...Het betrof alleen het vervangen van een kapot achterlicht waar ik op kon wachten, ja ervaring was prettig, een dame die mij gelijk hielp en koffie regelde, na 15 min wachten was de auto alweer klaar.
niets
Vriendelijke en adequate hulp geboden, redelijk snel geholpen met goede uitleg over de te gebeuren reparatie.
Prima geregeld. Gedurende de reparatie is er de beschikking over een leenauto en onze auto is netjes gerepareerd.
Heel blij met de hulp, ervaring en deskundigheid van dit bedrijf.
Pc Verhoeven
Heel snel geholpen auto weer als nieuw
Goed, klantvriendelijk, wel relatief vroeg gesloten
Professioneel en goed werk, in de communicatie wat kil en weinig attent. Vervangend vervoer was na een week pas beschikbaar.
Nick van Roessel
Het maken van de afspraak verliep soepel, een hulpvaardige en vriendelijke dame. Over de tijdsplanning bestond verwarring, daar het herstel langer ging duren dan gecommuniceerd. Het...Het maken van de afspraak verliep soepel, een hulpvaardige en vriendelijke dame. Over de tijdsplanning bestond verwarring, daar het herstel langer ging duren dan gecommuniceerd. Het (laten) ophalen van eigen auto en daarbij verkregen vervangend verliep top. Keurig volgens afspraak en voorafgegaan aan een belletje van de chauffeur met een indicatieve aankomsttijd. Super fijn.