Leuke informele ontvangst door vriendelijke receptioniste, doe je goed Noa! Duidelijke uitleg over hoe en wat er gaat gebeuren en de auto kei netjes en schoon terug gekregen. Ook het pand en het...Leuke informele ontvangst door vriendelijke receptioniste, doe je goed Noa! Duidelijke uitleg over hoe en wat er gaat gebeuren en de auto kei netjes en schoon terug gekregen. Ook het pand en het terrein zijn netjes verzorgd.
Ik ben heel vriendelijk en supergoed geholpen.
Super tevreden. Ruitschade was door ander bedrijf niet goed hersteld. Door veel extra inspanningen van Beukers is het toch goed gekomen. Hulde
Vriendelijke benadering, erg behulpzaam.
Super, helder,duidelijk.staat paraat voor de klant.
Via de website AAS - Dagherstel op het adres van Beukers gekomen. Had een kleine schade aan de bumper links-achter. Het maken van de afspraak en de perfecte reparatie in...Via de website AAS - Dagherstel op het adres van Beukers gekomen. Had een kleine schade aan de bumper links-achter. Het maken van de afspraak en de perfecte reparatie in één dag verliepen vlekkeloos. De auto stond op de afgesproken keurig gewassen en van binnen schoongemaakt op mij te wachten. Ook de bediening was uiterst vriendelijk
De reparatie lijkt / is grondig gedaan. Niets meer zichtbaar. Zelfs de kleur van de metallic lak was niet te onderscheiden van de rest. Ook is de camper schoon afgeleverd. Een deel van de inbouw is...De reparatie lijkt / is grondig gedaan. Niets meer zichtbaar. Zelfs de kleur van de metallic lak was niet te onderscheiden van de rest. Ook is de camper schoon afgeleverd. Een deel van de inbouw is verwijderd geweest. En alleen de vrije draadlengte van de voetpomp was opeens een stuk minder.
Zeer gastvrij en werken schades netjes af
Positief, goed luisterend, vriendelijk, adequate benadering.
Een correcte begeleiding ivm de schade aan de auto. omdat dit een verzekerings kwestie was werd ik hierin ook correct geholpen/ begeleid en kreeg ik gepast antwoord op mijn vragen. ze hebben mij na...Een correcte begeleiding ivm de schade aan de auto. omdat dit een verzekerings kwestie was werd ik hierin ook correct geholpen/ begeleid en kreeg ik gepast antwoord op mijn vragen. ze hebben mij na herstel van de wagen goed bijgestaan in het contact met mijn verzekeringsmakelaar. zeer goede service en de auto is perfect gemaakt.