Heel tevreden, Allemaal goed en netjes geregeld en mijn auto weer keurig hersteld.
TWA v.d. Zande
Goede snelle service en keurig resultaat.
Schadeherstel goed uitgevoerd
NN
Keurig geholpen zowel bij de vaststelling van de schade als bij de oplevering
Hanneke H-M
Zeer plezierig, geen minpunten
Fabienne
Fijn bedrijf goed geholpen fijn vervangend vervoer vriendelijk personeel auto mooi en netjes terug gekregen een top bedrijf!
Fam snoek
Zeer goed
J. Matien
Heel goed.
Uitstekend. Geeft goed advies en vakkundige reparaties
Mr. inbraakpech
Dit is de eerste keer dat ik in contact stond met een schade herstel bedrijf. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar uiteindelijk was mijn eerste ervaring zeer positief. Ik werd vriendelijk...Dit is de eerste keer dat ik in contact stond met een schade herstel bedrijf. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar uiteindelijk was mijn eerste ervaring zeer positief. Ik werd vriendelijk en correct aangesproken, communicatie was snel en duidelijk, afspraken kwam men na, en de afgesproken/verwachte hersteltermijn werd gehonoreerd wat belangrijk was vanwege een geplande vakantie. Leenauto voor een week was ook geen probleem. Kortom, op deze manier en door dit bedrijf wordt de opgelopen schade iets wat verzacht.