Ik had nog nooit schade gehad en dus ook geen ervaring
Bas Waanders
Snelle , vakkundige en correcte afhandeling van de schade .
Patrick
Goede service
De afhandeling is waardeloos, ik heb nog steeds geen schade rapport. Je kan alleen met pin betalen ook dit is waardeloos. Iedere dwingen om te pinnen. Ik heb het uiteindelijk overgemaakt en daarna...De afhandeling is waardeloos, ik heb nog steeds geen schade rapport. Je kan alleen met pin betalen ook dit is waardeloos. Iedere dwingen om te pinnen. Ik heb het uiteindelijk overgemaakt en daarna nog steeds geen schade rapport ontvangen. Is bijna een week geleden nu. Hopelijk gaat de reparatie niet zo op deze manier lopen.
Goede service
Prima!
Hans
Prettige ontvangst, duidelijke uitleg gang van zaken, vlotte afhandeling
Eerlijk bedrijf,goed klantencontact
DartagjanP
De ervaring met dit schade bedrijf is, dat ondergetekende als klant zijnde heel goed behandeld is geworden, en dat men zich voor de volle 100% hebben in gezet om de klant tevreden te stellen. De...De ervaring met dit schade bedrijf is, dat ondergetekende als klant zijnde heel goed behandeld is geworden, en dat men zich voor de volle 100% hebben in gezet om de klant tevreden te stellen. De service is dan ook TOP.
Ik ben zeer tevreden over het schadeherstel. Maar ik heb mijn auto naar KIA Kerkrade gebracht voor herstel. AAS Wellcoll Heerlen ken ik niet. Ik wist niet dat zij het herstel uitvoerden. Ook bij...Ik ben zeer tevreden over het schadeherstel. Maar ik heb mijn auto naar KIA Kerkrade gebracht voor herstel. AAS Wellcoll Heerlen ken ik niet. Ik wist niet dat zij het herstel uitvoerden. Ook bij het afhalen van de auto heb ik daar niets over gehoord. Ik heb geen contact gehad met AAS Wellcoll, dus kan geen goede beoordeling geven .