Prettige communicatie, kundig herstel. Het was wel erg druk, waardoor er wel veel tijd verstreek voordat de schade ook daadwerkelijk hersteld kon worden.
R.J. Bolhuis
In principe goed maar jammer dat er niet is gereageerd op mijn verzoek een indruk te geven over het schadebedrag. Na de provisorische reparatie zag een en ander er zo redelijk uit dat ik overwoog om...In principe goed maar jammer dat er niet is gereageerd op mijn verzoek een indruk te geven over het schadebedrag. Na de provisorische reparatie zag een en ander er zo redelijk uit dat ik overwoog om niets te laten doen omdat de schade consequenties had voor mijn schadevrije jaren. Ik zou daarover worden teruggebeld. Toen dit niet gebeurde heb ik zelf weer gebeld met dit verhaal. Mij werd toen verteld dat de onderdelen al waren besteld. Ik zat dus klem en heb maar besloten dat de reparatie maar moest plaatsvinden. Positief in het verhaal is dat wij toevallig een lekke band hadden die ook is gerepareerd. Jammer blijft wel dat ik in het geheel geen inzicht heb gekregen in het uiteindelijke schadebedrag en wat er bij mijn verzekeraar is gedeclareerd.
Roland
Zeer goed
Diana
Vriendelijk personeel en mooi gerepareerd
Van der Heijden
Mijn ervaring is zeer positief . Ik ben professioneel behandeld . Ik kreeg een keurige leenauto mee en mijn schade is netjes gerepareerd en mijn auto was keurig gepoetst van binnen en buiten.
Kivits
Top service
Fijn bedrijf met klantgerichte instelling.
antoinette van heijningen
Goede ervaring
Koen Simons
Prima schadehersteller; auto keurig hersteld; helaas geen haal- en brengseevice thuis