Ben reuze tevreden over Dick’s herstelgarage. Goede service en vriendelijk personeel.
Een buitengewone goede ervaring! De beste die ik ooit heb meegemaakt! Vakkundig en met hart voor de zaak!
Ben hier voor de eerste keer geweest, maar ben zeer goed geholpen alles werd goed uitgelegd, en het resultaat is geweldig ziet er weer als nieuw uit
De afhandeling ging netjes en goed, de auto is volgens de afspraak correct afgeleverd
Ik heb een goede ervaring met het bedrijf. Goede ontvangst en gezien de schade snelle en vakkundige verwerking.
Goed bedrijf netjes geholpen
Heel tevrede
Een geweldig bedrijf, vriendelijk contact en proberen alles naar tevredenheid op te lossen. Dat is ze zeker gelukt. Mijn auto was beschadigd door ontploffing van vuurwerk. De garage...Een geweldig bedrijf, vriendelijk contact en proberen alles naar tevredenheid op te lossen. Dat is ze zeker gelukt. Mijn auto was beschadigd door ontploffing van vuurwerk. De garage heeft de expert er van kunnen overtuigen de auto te kunnen repareren (ipv total loss verklaren) Hij is prachtig gemaakt en gespoten; hij is echt als nieuw!
Super positief!
Een onverlaat had schade aan mijn auto veroorzaakt. De schadehersteller heeft mij goed voorzien van informatie, zelf of via verzekering laten doen. Schade is uiteindelijk heel netjes verholpen, niks meer van te zien!