Goed, service gericht. Auto werd afgehasld en teruggebracht volgens afspraak. Ook agesproken dat voorportier niet gespoten hoefdevte worden masr schhonmaken volstond. Auto is schoongemaakt voor...Goed, service gericht. Auto werd afgehasld en teruggebracht volgens afspraak. Ook agesproken dat voorportier niet gespoten hoefdevte worden masr schhonmaken volstond. Auto is schoongemaakt voor aflevering.
Prima ervaring met het autoherstel bedrijf gehad, snelle offerte en afspraak kunnen maken. Keurig net herstelde schade en een flesje water in de auto voor onderweg, dat is toch leuk.
Ik ben heel blij met deze schadebedrjjf, het bedrag wat ik moest betalen lag in mijn marge en het is in de buurt. Mijn auto was van binnen en van buiten heerlijk schoon!
Heel goed vriendelijke monteur goed geholpen
Hele goede ervaringen.
Ik had al een goede indruk tijdens een open dag in het verleden. Daarom ben ik met mijn schade naar ATH Duiven gegaan. Mijn ervaring bij daadwerkelijke schade heeft mijn indruk nogmaals bevestigd....Ik had al een goede indruk tijdens een open dag in het verleden. Daarom ben ik met mijn schade naar ATH Duiven gegaan. Mijn ervaring bij daadwerkelijke schade heeft mijn indruk nogmaals bevestigd. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.
Prettig, goede service, bereid tot meedenken met de klant, geen 9 tot 5 mentaliteit.