Prima, schade is netjes en snel hersteld.
Prima, schade is netjes en snel hersteld.
Het enige wat ik niet snap is dat ik een nieuwe achterlichtunit moest krijgen, en dat het type wat nu in mijn auto zit niet meer te krijgen is, ik heb een Golf 8 3 jaar oud .
de unit is anders, mijn linker achterlicht (origineel) heeft een ruimte van ongeveer 5mm naar mijn klep, en de rechter (nieuwe unit) zit meer als een cm, dit vind ik niet netjes.

Positieve ervaring, aardig personeel

Keurig ontvangen en opgave van de schade

F van Wijngaarden

Prima behandeld

Eric Groenenboom

Klantvriendelijk meedenkend geheel verzorgend schade herstel bedrijf.

Posthumus

Correct en goed geholpen. De schade netjes weggewerkt en zeer vriendelijk.

Eerste keer met uw bedrijf. Ziet er visueel goed uit.

Marcel vd K

Ik zou mijn auto hier zeker niet nog een keer brengen, het is niet goed gegaan, auto moest 2 x terug. Er is geen controle geweest op de uitvoering. De auto is niet eens gewassen, hoe kan je dan een... Ik zou mijn auto hier zeker niet nog een keer brengen, het is niet goed gegaan, auto moest 2 x terug. Er is geen controle geweest op de uitvoering. De auto is niet eens gewassen, hoe kan je dan een schade goed herstellen ?

Slordige montage van de herstelde onderdelen. Meerdere malen terug geweest omdat het herstelwerk niet acceptabel was. Een nieuwe sierlijst niet goed gemonteerd en na correctie beschadigd, een... Slordige montage van de herstelde onderdelen. Meerdere malen terug geweest omdat het herstelwerk niet acceptabel was. Een nieuwe sierlijst niet goed gemonteerd en na correctie beschadigd, een voorportier viel niet goed in het slot, de kabelboom van het achterportier verkeerd gemonteerd.