Mijn ervaring met dit schadeherstelbedrijf is uitstekend. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, de gang van zaken werd duidelijk uitgelegd. Alles werd prima geregeld, ook met de verzekering.
Ben goed geholpen Tijdens herstel van mijn auto heb ik vervangend vervoer meegekregen. Duidelijke uitleg van te voren.. Keurig herstelde schade
Klantgerichtheid als erg prettig ervaren. Binnen vijftien minuten na mijn belletje stond ik op de stoep om mijn beschadigde auto te tonen, zodat wij vervolgstappen konden bepalen. Reparatieafspraak...Klantgerichtheid als erg prettig ervaren. Binnen vijftien minuten na mijn belletje stond ik op de stoep om mijn beschadigde auto te tonen, zodat wij vervolgstappen konden bepalen. Reparatieafspraak inplannen was geen probleem, wel later dan verwacht (door drukte op de zaak). Prettige leenauto meegekregen, hoewel het toch weer prettig is om in mijn volledig gerepareerde auto rond te rijden.
Al het administratiewerk handelde Bos zelfstandig af. Hier heb ik geen omkijken naar gehad.
Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken. Offerte oogde erg eenvoudig. Helaas bleken er meer kosten gemaakt te moeten worden die, schijnbaar, vooraf niet in te schatten waren.
Wij zijn heel erg fijn geholpen door zeer aardige medewerkers. Vriendelijk en geduldig geholpen met onze vragen.
Auto is hersteld zoals je zou willen dat het gaat!
Mijn ervaringen zijn zeer goed. Vriendelijke ontvangst en professionele hulp.
Ik ben positief over de complete afhandeling van de schade.