Gert van Middelkoop

Mijn eerste contact gaf mij een goed gevoel in de wijze waarop ik werd benaderd.
Bij beoordeling van de schade constateerde men meer schade dan welke ik zelf had geconstateerd.
Dat was...
Dat was erg plezierig, waardoor er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan.

Indranil Roy

Perfect verlopen. De schade is vakkundig hersteld in 3 dagen, het schadegebied ziet er als nieuw uit. Tijdens die 3 dagen kreeg ik een fijne leenauto mee.

J.T. uit Gouda

Supervriendelijk geholpen. De hele ervaring voelde echt als een warm bad. Van begin tot eind volledig ontzorgd. De schadeauto werd thuis opgehaald en leenauto werd daar afgeleverd. De leenauto was... Supervriendelijk geholpen. De hele ervaring voelde echt als een warm bad. Van begin tot eind volledig ontzorgd. De schadeauto werd thuis opgehaald en leenauto werd daar afgeleverd. De leenauto was top. De schade is heel snel en kundig gerepareerd. Na de reparatie werd ik weer netjes gebeld en werd een tijd en locatie naar wens afgesproken om de auto’s weer om te wisselen. Kortom, ik ben zeer onder de indruk en zéér tevreden!

geleijn

Prima bedrijf.
Goede uitleg bij de reparatie, nette ontvangst, nette leenauto beschikbaar

Goed en professioneel

Eerste keer bij de schade bedrijf geweest, en uitstekend de schade hersteld.

Prima service en ze denken met je mee.
Bezorgen in mijn geval een vervangende auto zelfs thuis.

Krimpennaar

Eerste indruk was heel goed, na afhandelen van de schade is die indruk nog steeds heel goed.