Goedemorgen,
Goedemorgen,
Over het algemeen goed tevreden, 1 minpunt. Ik ben een week na het gereed komen van de schade nog bij jullie geweest om een witte kentekenplaat op te halen. Had ondertussen gemerkt dat de fietsendrager veel lager zat als bij de oude trekhaak. Bij mijn vraag of dat af te stellen was kreeg ik te horen dat dat minimaal was. Deze week toch de trekhaak na gekeken en het bleek dat er M10 bouten gebruikt waren i.p.v. M12. Hierdoor zat hij te laag en kwam bij drempels en bij het oprijden bij de pont op de straat, waardoor de onderkant van de fietsendrager beschadigd werd. Heb ondertussen 2 nieuwe M12 bouten gehaald en de onderkant van de fietsendrager bijgewerkt. Ben verder best tevreden hoe het gegaan is, maar misschien heeft de leverancier de verkeerde bouten erbij geleverd, of bij jullie zelf is er wat fout gegaan.
Dit bericht hoeft wat mij betreft niet bij de reviews op jullie website te worden gezet.
Met vriendelijke groet, Arend Polhout.

Henk Prins

Uitstekend verlopen. Kan niet beter.

Aart Jansen

In 1 woord... Topbedrijf!

Rein E Jongman

Ik ben erg tevreden over de werkzaamheden van autoschadeherstel Van der Werf te Lunteren. Ik ben klantvriendelijk geholpen en de schade is heet vakkundig gerepareerd.

Jan van 't Wout

Heel prettig bedrijf zowel voor het maken van afspraken als voor de uitvoering van het schade herstel . Vriendelijke medewerkers en correct uitvoeren van de gemaakte afspraken.

H.H. De Jonge

Uw bedrijf levert prima werk

Hansi Hansi

Bijzonder fijn bedrijf

Jaap Blankestijn

Goede service, Duidelijke afspraken en uitleg wat er gedaan is

Ik ben erg tevreden over schadeherstel traject. Als er iets iets anders verloopt dan verwacht (onderdelen worden niet op tijd geleverd, schade blijkt toch groter) wordt er contact opgenomen.

Henk Prins

Uitstekende service en aardige mensen.