PeterPan

Zeer tevreden over de klantvriendelijke Edwin en Roy, alsook hun collega's bij de vestiging Wellcoll te Maastricht. Buiten dat ze goed werk afleveren denken ze ook mee en helpen ze de klanten door... Zeer tevreden over de klantvriendelijke Edwin en Roy, alsook hun collega's bij de vestiging Wellcoll te Maastricht. Buiten dat ze goed werk afleveren denken ze ook mee en helpen ze de klanten door extra inzet en goede adviezen en tips. Ik raad hen zeker aan bij andere cliënten👍

Guido Vang

Uitstekend. Vriendelijk, houden zich aan de afspraak en reparatie goed uitgevoerd. Auto was ook nog mooi gepoetst. Ze geven 4 jaar garantie op de reparatie. Laten met foto's zien wat er gedaan... Uitstekend. Vriendelijk, houden zich aan de afspraak en reparatie goed uitgevoerd. Auto was ook nog mooi gepoetst. Ze geven 4 jaar garantie op de reparatie. Laten met foto's zien wat er gedaan is aan de auto, indien je dat wilt weten. Leuk om te zien. Handelen ook alles af met de verzekering.

Sus

Vriendelijke medewerkers, goede service en vakkundig herstel

Jolanda van Dongen

Supergoede service en scherpe prijs bij schadeherstel,

M. Cerfontaine

Prima de schade hersteld, aardige en deskundige mensen.

M. Hogenboom

Heel tevreden van dit bedrijf.
Heel tevreden van dit bedrijf.
Mijn auto kon op zeer korte termijn gerepareerd worden. Zonder problemen een leenauto ter beschikking gesteld. Bij het ophalen was mijn auto zowel van binnen als van buiten op en top gepoetst. Ik wist niet wat ik zag. Mijn complimententen voor dit bedrijf

Heel vriendelijk en professioneel.

Hochstenbach

WellColl voert de opdracht correct uit zoals in de offerte vermeld. Vakmensen!

Mevr Maassen

Goed, zeer tevreden