Uitstekende ervaring. Snel en netjes geholpen. Vriendelijk personeel en prima service.
Jan
Snel en vakkundig
Heel vriendelijk personeel.
L. Obstals
Positieve en klantvriendelijke benadering.
Ger IJzermans
Een uitstekende combinatie van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Helaas werkt het automatisch in- en uitklappen van mijn spiegels niet meer. Een kwestie van instellen denk ik, maar die...Een uitstekende combinatie van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Helaas werkt het automatisch in- en uitklappen van mijn spiegels niet meer. Een kwestie van instellen denk ik, maar die instelling nog niet gevonden.
P van der Laar
Prima zeer netjes.
Snel, correct en heel behulpzaam.
Gert v.d. Laan
Prima ervaringen, ook in het verleden
Koolmees
Er is netjes telefonisch contact geweest wat voor mij het beste uit zou komen voor het brengen van de auto Men heeft alvast een nieuwe bumper besteld en alvast in kleur laten spuiten om het...Er is netjes telefonisch contact geweest wat voor mij het beste uit zou komen voor het brengen van de auto Men heeft alvast een nieuwe bumper besteld en alvast in kleur laten spuiten om het proces te versnellen. Wat de tijd voor het herstel bespoedigde dus top.
Fijn bedrijf wat goed communiceert en kwaliteit levert.