Goed, je ziet niets meer van de schade.

Prima service
Vriendelijk

gerard tiemessen

Zeer goed

Erik

Hagen is ons vaste adres voor herstel in geval van autoschade. Een fijn en vertrouwd adres en altijd goed contact met meneer Hagen zelf. Gelukkig kunnen wij ook nu weer via de ANWB verzekering bij... Hagen is ons vaste adres voor herstel in geval van autoschade. Een fijn en vertrouwd adres en altijd goed contact met meneer Hagen zelf. Gelukkig kunnen wij ook nu weer via de ANWB verzekering bij dit goede bedrijf terecht. Bedankt voor de goede service!!

Kessels

Professionele correcte afhandeling, goede communicatie en info.

Bart Porankiewicz

Zeer goed

Goed en zeer snel geholpen. Met het mee denken van de hersteller een mooi zonder kleurverschil gespoten voorscherm terug gekregen.

Adri van der Born

Ik werd zeer vriendelijk behandeld en goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken rond de reparatie van mijn auto. Dit was plezierig aangezien de reparatie langer duurde dan verwacht. Ik werd zeer vriendelijk behandeld en goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken rond de reparatie van mijn auto. Dit was plezierig aangezien de reparatie langer duurde dan verwacht.
Iets minder was het vervangend vervoer. Ik moest motorolie aanvullen en de ruitenwisservloeistof idem. Overigens een hele fijne auto !