Netjes te woord gestaan en keurig werk afgeleverd.
Zeer klantvriendelijk,kundig en denkt goed mee
Goed, vakkundig en komt zijn afspraken na
Te vreden
Deze evaluatie wordt jammer genoeg te lang na de reparatie gesteld. Er was een kritiekpunt, maar de details zijn vergeten. Ben tevreden over dit bedrijf.
Joan Maas
Prima.
Ton Martens
Rommelig. Ondoordachte aanpak van de planning hebben ertoe geleid dat ik mijn auto veel langer kwijt was dan voorzien. Ik kreeg weliswaar een prima vervangende auto maar toch. Bij aflevering bleken...Rommelig. Ondoordachte aanpak van de planning hebben ertoe geleid dat ik mijn auto veel langer kwijt was dan voorzien. Ik kreeg weliswaar een prima vervangende auto maar toch. Bij aflevering bleken stickers aan de zijkanten enigszins beschadigd. Bedrijf nam daarvoor meteen de verantwoordelijkheid (hoewel strikt genomen niet duidelijk was of dat wel aan hen was te wijten). Ze moesten dan wel nieuwe stickers bestellen, en zouden mij dan bellen. Tot op vandaag niks meer gehoord (al enkele maanden geleden)
Prima service , vriendelijk personeel en prachtig gerepareerd
Goede schadehersteller. de schade is netjes hersteld, afspraken zijn goed nagekomen.