Goed, alleen verbazen we ons steeds weer dan de rekening veel hoger is dan ze in eerste instantie vermelden.
Snel afspraak,snel met de herstelling en vriendelijk.
We zijn tevreden dit schadebedrijf
Prima service
Top-Vakwerk, vriendelijk, zorgvuldig en klantgericht
Goede service en afspraak is afspraak. Geen verborgen kosten.
Prima uitgevoerd. heerlijk dat de auto ook helemaal schoon was gemaakt, ook van binnen.
Ik ben voor een bumperschade langsgeweest, die door een poetsbeurt kon worden hersteld. Schade was 181 euro met de korting, want er hoefde niet te worden gespoten, was ik 121 euro kwijt. Helaas heb...Ik ben voor een bumperschade langsgeweest, die door een poetsbeurt kon worden hersteld. Schade was 181 euro met de korting, want er hoefde niet te worden gespoten, was ik 121 euro kwijt. Helaas heb ik soms te maken met verlate intelligentie. Gebeld met de vraag wat 't kost de hele auto te poetsen. Ik zou worden teruggebeld, maar kennelijk is het moeilijk achter te komen wat de prijs daarvoor is. Ik heb gebeld, omdat de prijs erg hoog is als de schadeplek alleen gepoetst is. Ik krijg het idee dat ik wordt ontlopen. Gisteren gebeld en ben nog steeds niet teruggebeld, wat mij beloofd was.
Wij hebben goede ervaringen met het schadebedrijf. Klantvriendelijk en geholpen conform de afspraken.