Reparatie is uiteindelijk goed uitgevoerd maar planning was matig Twee keer auto moeten brengen en reparatie duurde ook nog dag langer
Hele snelle afhandeling en zeer duidelijk. Prima!!
Heel goed, bedankt voor het ophalen en terugbrengen van de auto i.v.m ons quarantaine.
Bedrijf levert uitstekende kwaliteit en komt afspraken volledig na. Ondanks voor ANWB niet-preferent schadeherstelbedrijf zijn de voorwaarden identiek met die van de ANWB.
Alles goed geregeld !
Het zat een klein beetje tegen vanwege beschikbaarheid van onderdelen waardoor het iets langer duurde. Communicatie was heel goed. Reparatie was goed gedaan.
Zeer goed en betrouwbaar schadeherstelbedrijf. Doen veel tijd en moeite om je schade te verhelpen, laatste schade was helaas groter en duurde iets langer, maar het ziet er echt super uit, auto ziet...Zeer goed en betrouwbaar schadeherstelbedrijf. Doen veel tijd en moeite om je schade te verhelpen, laatste schade was helaas groter en duurde iets langer, maar het ziet er echt super uit, auto ziet er weer als nieuw uit. Schadeverzekering heeft helaas geen contract met hun, maar blijf hier zeker weten terugkomen als het in de toekomst opnieuw nodig mocht zijn. Complimenten aan Gerritsma autoschade Roosendaal
Onze ervaring is goed. Prettig en vriendelijk geholpen.
De schade was goed hersteld alleen jammer dat er wel wat krassen en schaafplekken op zaten toen ik mijn auto op kwam halen. Ik heb hier toen wat van gezegd en dit hebben zij toen weggepolijst.