Lange wachttijd voordat de schade daadwerkelijk gerepareerd wordt.
R. Goudvis
Op zich tevreden over resultaat (was ingewikkelde klus), maar wachttijd is veel te lang. Heb 6 maanden moeten wqchten tot ik aan de beurt was en 3 maanden voordat de offerte werd gemaakt. Daarnaast...Op zich tevreden over resultaat (was ingewikkelde klus), maar wachttijd is veel te lang. Heb 6 maanden moeten wqchten tot ik aan de beurt was en 3 maanden voordat de offerte werd gemaakt. Daarnaast is communicatie niet goed. Ik heb veel te vaak moeten bellen en zaken herhalen en ook was het niet duidelijk wanneer mijnauto kon worden opgehaald. De reparatie liep ook opnieuw uit door uitgevallen werknemers en dit werd opnieuw niet goed gecommuniceerd. Dit is op zich ook een groter probleem van Hoogenboom. Zaak is gewoon te groot en je wordt eigenlijk nooit teruggeveld en ook duurt het veel te lang voor je een afspraak krijgt
Mijn auto heeft vanaf augustus in de garage gestaan en hebben we de auto een aantal dagen geleden terug gekregen. Dit heeft naar mijn mening 2 redenen. De eerste reden is dat mercedes laat is met...Mijn auto heeft vanaf augustus in de garage gestaan en hebben we de auto een aantal dagen geleden terug gekregen. Dit heeft naar mijn mening 2 redenen. De eerste reden is dat mercedes laat is met het leveren van haar onderdelen (waar de garage niet persee iets aan kan doen), daar hebben we heel lang op moeten wachten.
Maar de garage heeft ook een onderdeel besteld wat uiteindelijk niet het juiste onderdeel bleek te zijn, en vervolgens zou de auto klaar zijn en toen kwamen ze er last minute achter dat ze nog een onderdeel vergeten waren. Al met al heeft het ongeveer 5 maanden geduurd.
Verder hebben we ook bezwaar gemaakt voor een parkeerboete die we hebben gekregen, daar hebben we nu een maand later ook nog steeds niks van gehoord.
Om positief te eindigen, de auto hebben we nu terug en ziet er goed uit
Ze helpen je erg graag en staan voor je klaar. Lossen ook iets tijdelijk op voor zodat alle papieren op de achter grond nog in orde gemaakt kunnen worden
Johan de Korte
Zeer vriendelijk personeel, snel en adequaat. Kreeg wel eerst een leen auto mee waar van alles aan mankeerde dus die controle zou verbeterd kunnen worden vanuit of Auto Hoogenboom als...Zeer vriendelijk personeel, snel en adequaat. Kreeg wel eerst een leen auto mee waar van alles aan mankeerde dus die controle zou verbeterd kunnen worden vanuit of Auto Hoogenboom als nacontrole of hun partner. Verder mijn eigen auto super netjes afgeleverd.
Klantvriendelijke benadering en netjes afgehandeld volgens afspraak
Ishwardat
Ze zijn slecht bereikbaar en geven geen gehoor aan de punten die ik meld. Auto is slecht hersteld (gemeld door BMW dealer) en moet nog een keer terug voor herstelwerkzaamheden
Remco van Rijn
Ik ben niet heel erg tevreden. De auto was erg lang (een week) weg voor een hele kleine reparatie. In eerste instantie is de verkeerde kant van de auto gerepareerd, dus was hij nog langer weg. En...Ik ben niet heel erg tevreden. De auto was erg lang (een week) weg voor een hele kleine reparatie. In eerste instantie is de verkeerde kant van de auto gerepareerd, dus was hij nog langer weg. En toen ik de auto terug kreeg, bleek mijn zak dropjes leeggegeten. Ik heb daar nog over gebeld, maar niets meer op gehoord.
De schade is prima gemaakt, maar het was wel een frustrerend traject. De ophaal datum van de auto werd tot 4 keer toe naar achter verschoven. Ik snap dat het druk kan zijn, maar het is wel erg...De schade is prima gemaakt, maar het was wel een frustrerend traject. De ophaal datum van de auto werd tot 4 keer toe naar achter verschoven. Ik snap dat het druk kan zijn, maar het is wel erg frustrerend als je op een auto moet wachten (en hem nodig hebt) en er steeds alleen maar beloften worden gemaakt over de ophaaldatum.