Goede ervaring.

Heel nette behandeling , alles keurig op tijd afgewerkt en de schade onzichtbaar hersteld. Als extra kregen we de auto geheel blinkend schoon terug .

Mijn ervaring is top, auto is weer mooi hersteld!!

Onze auto is naar tevredenheid gerepareerd. Op het afgesproken tijdstip stond een leenauto voor ons klaar. Helaas duurde de reparatie een dag langer dan in eerste instantie was ingepland.

Ik ben enorm positief over het herstel van de schade aan mijn auto.
Ik ben enorm positief over het herstel van de schade aan mijn auto.
Het telefoongesprek, waarin de procedure uitgelegd werd, was duidelijk en accuraat. Snelheid dat ik langs mocht komen om de schade op te nemen was zeer goed. Meedenken van het bedrijf om afspraak te maken voor herstel, dat voor de klant het beste uit kwam, was prima.

Behulpzaam, vriendelijk en top kwaliteit!
Mijn auto zag er als nieuw uit! Ook nog eens helemaal schoon van binnen en buiten.
Prettige, zuinige leenauto meegekregen.
Kortom:...
Behulpzaam, vriendelijk en top kwaliteit!
Prettige, zuinige leenauto meegekregen.
Kortom: helemaal blij met service en resultaat.

Prima, klantgericht en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel

Heel goede en snelle service, alles perfect geregeld.

Kwaliteit herstelwerkzaamheden is goed.
Kwaliteit herstelwerkzaamheden is goed.
Ik moest helaas wel 2 x terug , eenmaal omdat een motormanagementlampje brandde en eenmaal omdat de buitentemp meter niet werkte. Hier werd echter wel adequaat mee omgegaan.