Professioneel bedrijf met vriendelijk en betrouwbaar personeel en afspraken nakomen.
Dirck
Correcte klantvriendelijke afhandeling. Auto zeer netjes en schoon opgeleverd. Goed meegedacht over vervangend vervoer.
Veldhuizen
Keurig werk, ik moest alleen lang wachten voordat er aan begonnen werd
Melanie simon
Het was een hele fijne prettige ervaring. Zeer vriendelijk personeel. Stellen je ook gerust. Regelen en denken met je mee. Door dit bedrijf was de spanning in mij een stuk minder. Je maakt een...Het was een hele fijne prettige ervaring. Zeer vriendelijk personeel. Stellen je ook gerust. Regelen en denken met je mee. Door dit bedrijf was de spanning in mij een stuk minder. Je maakt een inbraak in decauto gelukkig niet vaak mee.
W krommedijk
Goed netjes en vriendelijk geholpen
Goed, tijdens afhandelen en betalen werd medewerker van schadeherstelbedrijg gebeld . En liet mij enkele minuten wachten. Dit vond ik vreemd.
Snel geholpen via mijn vaste garage in Assen.
Correct en snel schade hersteld
Hans
Zeer goede ervaring. Prettige ontvangst en snelle vakkundige reparatie van de schade. Afspraak is afspraak.