Door een kritisch familielid met ervaring in autotechniek werd ik geattendeerd op Herder in Leusden. De levering van onderdelen door de merkdealer zat tegen, zodat het langer duurde, maar over de... Door een kritisch familielid met ervaring in autotechniek werd ik geattendeerd op Herder in Leusden. De levering van onderdelen door de merkdealer zat tegen, zodat het langer duurde, maar over de reparatie ben ik heel tevreden.

Karen Dijkgraaf-Ruedisueli

Ik heb een hele fijne prettige ervaring met het schadeherstelbedrijf. Mijn auto ziet er weer helemaal top uit.

Binnen een dag een offerte. Verschillende offertes opgevraagd.;Herder met afstand de goedkoopste. Top communicatie en afhandeling, schade mooi hersteld. Ik hoop niet op toekomstige schade maar mocht... Binnen een dag een offerte. Verschillende offertes opgevraagd.;Herder met afstand de goedkoopste. Top communicatie en afhandeling, schade mooi hersteld. Ik hoop niet op toekomstige schade maar mocht het zich voordoen komen we zeker terug.

De ervaring is als goed bevonden

Over het algemeen goed. Deze keer echter duurde het langer dan afgesproken voordat de auto klaar was.

Anthony

Goed ontvangst, prettige communicatie en afhandeling. Super resultaat en heel fijn dat ze op zaterdag open zijn!!

Marijn moens

Zeer correcte, vlotte schade herstel

Sybe Keegstra

Positieve ervaring. veel geduld en meedenken.

Goed en zakelijk correct.

B.S. Amersfoort

Uitstekend bedrijf.Zelf een geoefend oog ziet niet dat er schade aan mijn auto is geweest.