Meer dan vriendelijk en correct: vakmensen met een hart!!
Autorijschool Lendert
Helaas al meerder keren mijn autoschade laten repareren door Ambtong autoschade - autobedrijf. Dat doen ze overigens uitstekend! Wij moeten alleen beter opletten in het verkeer. Ze komen hun...Helaas al meerder keren mijn autoschade laten repareren door Ambtong autoschade - autobedrijf. Dat doen ze overigens uitstekend! Wij moeten alleen beter opletten in het verkeer. Ze komen hun afspraken goed na en het resultaat: je ziet er niets mee van. Precies wat je van een autoschade herstelbedrijf mag verwachten.
J. Boehmer uit Velp.
Zeer tevreden Hoge kwaliteit!
A. Jansen
Het is de 2de keer dat ik hier een schade laat herstellen, goed gedaan en geen kleurverschil.
Goed.
Goed . Prettige service. Helaas wel lange wachttijd
Smeets
Vriendelijkheid, zeer behulpzaam en een welkomst gevoel . Verder duidelijke afspraken, goede informatie verstrekking en advies...Vriendelijkheid, zeer behulpzaam en een welkomst gevoel . Verder duidelijke afspraken, goede informatie verstrekking en advies .
Vriendelijk personeel , correct.
Margreet
Al vele jaren, ben ik klant bij Nijkamp in Olst. Altijd is het contact, reparaties, en uitvoering prima verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant.