Goed. Alles is goed verlopen. Goed gerrpareerd en goede service. Nette behandeling.
Geweldige service
Heel goed! Alles keurig op tijd en volgens afspraak.
Vanaf het eerste moment van binnenkomen een goede indruk, vooral qua bejegening. Ik kreeg gelijk het vertrouwen dat mijn auto hier in goede handen was en dat de schade perfect gerepareerd zou...Vanaf het eerste moment van binnenkomen een goede indruk, vooral qua bejegening. Ik kreeg gelijk het vertrouwen dat mijn auto hier in goede handen was en dat de schade perfect gerepareerd zou worden. Ze maken hun slogan helemaal waar; jammer dat hun werk onzichtbaar is. Als klant vind je het echter niet jammer, maar ben je blij dat hum werk onzichtbaar is.
Professionele, vertrouwenwekkende aanpak gebaseerd op lange ervaring. Wat helpt: bedrijf staat goed bekend.
Prima service!
Mijn algemene ervaring is erg positief. Vriendelijk en behulpzaam personeel wat net werk afleverd!