J. Brouwer

Zeer professioneel!

Marijke Waaijenberg

Zeer correct behandeld. In eerste instantie werd alles goed uitgelegd en prijzen benoemd.
Na overleg met mijn verzekering een afspraak gemaakt om de bumper van mijn auto gelaten repareren. Leenauto meegekregen. Netjes gebeld toen de auto gerepareerd was. Een zeer goede reparatie gedaan. Absoluut geen kleur verschil met de nieuwe bumper. Erg blij met het resultaat.

De ruit is naar alle tevredenheid vervangen.

Louise en Mark

Het is een prima bedrijf. De service is Top!! En de schade is vakkundig hersteld.

Evert van de Visch

Mijn ervaring bij dit bedrijf zijn uitstekend.

Keurig hersteld en alles prima geregeld.

R.W. Robert

Heel goed, de telefoon wordt snel opgenomen, er worden duidelijk antwoorden gegeven op vragen en afspraken worden nagekomen.
Onze auto is snel en keurig gerepareerd en de tijdelijke auto was...
Onze auto is snel en keurig gerepareerd en de tijdelijke auto was ook een nette en schone auto.

Johan Jansen

Top geregeld en perfect hersteld

Guido

Prima service, de auto is bij ons thuis omgeruild voor een leenauto en na herstel ook weer thuisgebracht. Schade is voor zover ik dat kan beoordelen goed hersteld.