De schade is goed hersteld. Het duurde wat langer dan gepland als gevolg van ziek personeel. Voor de rest liep alles correct.
Een redelijke ervaring, er wordt weinig vanuit het bedrijf gecommuniceerd en ook is er weinig ruimte voor flexibiliteit.
KarlLo
De schade was keurig gerepareerd. De auto werd ook brandschoon teruggeleverd.
Nisa Luth
Ik ben hartstikke tevreden met hoe de schade is hersteld en de service!
beer
Helemaal waardeloos ten eerste stond de leenauto niet zoals afgesproken klaar het herstel duurde ipv van aangeven 3 dgn 14 dgn ten derde een smoes ophangen om de vertraging te...Helemaal waardeloos ten eerste stond de leenauto niet zoals afgesproken klaar het herstel duurde ipv van aangeven 3 dgn 14 dgn ten derde een smoes ophangen om de vertraging te verbloemen niet teruggebeld worden donderdag klaar zeggen ze nadat ik bel op vrijdag bellen niet klaar op maandag klaar want er waren ziekmeldingen kortom redelijk klaar mee
Florian
Goed geholpen afgewerkt.
Delawer
Geweldige service!
Monique
Super fijn geholpen. netjes te woord gestaan en passend vervangend vervoer gehad. Ook bij het ophalen van de auto erg fijn contact gehad! Snel geholpen!
Marcel K
Prima afgehandeld. Jammer dat ik heel lang heb moeten wachten op reparatie door extreme drukte voor reparaties ivm noodweer in Italie afgelopen jaar. Gelukkig kon ik gewoon doorrijden met mijn...Prima afgehandeld. Jammer dat ik heel lang heb moeten wachten op reparatie door extreme drukte voor reparaties ivm noodweer in Italie afgelopen jaar. Gelukkig kon ik gewoon doorrijden met mijn schade.
Tamara de Bruijn Koster
Snelle afhandeling, auto was van binnen schoongemaakt,