Frans Niks 9

Zeer vriendelijk en correct behandeld

Jack

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen.
De auto is keurig gerepareerd.
Alleen de locatie was niet makkelijk te vinden.

M. den Haan

Mijn ervaring was zeer positief. Goede ontvangst, correcte uitleg en behandeling en goed resultaat bij het probleem van de schade.

D.van den Ende

Mijn schade aan mijn auto door Hoogenboom laten repareren. Vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als op het kantoor. erg tevreden. En de schade je ziet er helemaal niks meer van echt super! Als... Mijn schade aan mijn auto door Hoogenboom laten repareren. Vriendelijke mensen zowel aan de telefoon als op het kantoor. erg tevreden. En de schade je ziet er helemaal niks meer van echt super! Als nieuw weer mijn auto!

Prima. Wel omslachtig dat een bedrijf op afstand mij auto komt halen, terwijl een vw dealer in de buurt zit en ook voldoende schadebedrijven.

Leroy

Vriendelijke mensen.

Het uitgevoerde werk vond ik niet netjes gedaan.
Ze stelde wel voor om het op te lossen.
Maar nadat ik mijn auto al 3 extra dagen kwijt was buiten de...
Vriendelijke mensen.

Het uitgevoerde werk vond ik niet netjes gedaan.
Ze stelde wel voor om het op te lossen.
Maar nadat ik mijn auto al 3 extra dagen kwijt was buiten de afgesproken 3 dagen heb ik besloten om het zo te laten.
Dus er wordt wel extra moeite gedaan om de klanten tevreden te houden.

2 weken na de reparatie kwam ik er achter dat er iets niet goed is terug gemonteerd.
Toen ik belde werd ik ook gevraagd om langs te rijden zodat ze dit kunnen oplossen.

Dus aan de vriendelijkheid en klant gerichtheid ligt het niet maar ik vind niet dat het werk heel goed uitgevoerd werd.

Joset

De auto is zeer professioneel hersteld, er is NIETS meer te zien van de schade (die aanzienlijk was).

Vriendelijke mensen. Wel erg jammer dat de afspraak die eigenlijk 2 werkdagen (di + wo) zou duren, uiteindelijk veel langer duurde. Ik heb dinsdagmiddag auto weer opgehaald. Schade was gerepareerd,... Vriendelijke mensen. Wel erg jammer dat de afspraak die eigenlijk 2 werkdagen (di + wo) zou duren, uiteindelijk veel langer duurde. Ik heb dinsdagmiddag auto weer opgehaald. Schade was gerepareerd, maar de gril van de auto was nog steeds niet binnen. Terwijl de afspraak voor schadeherstel exact 3 maanden na ontstane schade was. En nog was de gril niet binnen. Ik ben nu in afwachting van een telefoontje dat gril binnen is en dan moet ik opnieuw een afspraak maken. Ik had liever gehad dat ik vooraf was geïnformeerd dat de gril nog niet binnen was, dan hadden we afspraak kunnen verzetten naar later moment. Nu ben ik een week mijn auto kwijt geweest en rijd nog zonder gril.

André

Prima ontvangst en een prettige communicatie met de medewerkers.

de Jonge

Door diverse redenen chaotisch begin, erg lange wachttijd voor schade afhandeling (4 maanden) en nog niet eens alle schade hersteld. mensen zijn vriendelijk en behulpzaam maar vervolgens bij de... Door diverse redenen chaotisch begin, erg lange wachttijd voor schade afhandeling (4 maanden) en nog niet eens alle schade hersteld. mensen zijn vriendelijk en behulpzaam maar vervolgens bij de huurauto weer gezeur omdat er niets in de auto aanwezig was in de vorm van blauwe schijf etc.....vervolgens de auto terug en een schade plek vergeten bij te werken..