Service is super. Ze zijn klantvriendelijk en snel met reparatie.
Familie van der Kloor
Vlotte afhandeling en goede communicatie
Rita Meijers
Klantvriendelijk, attent en behulpzaam.
De ervaring was goed
T.van Wieren
De behandeling is correct verlopen
Melanie Wante
Heel netjes werk geleverd en zeer correct aan afspraken gehouden. Heel fijn en persoonlijk contact met klanten.
Ik had een goede ervaring hiermee.
M. Kroon.
Tot nog toe is mijn ervaring enorm slecht. Op het moment dat er uitgekeerd moet worden komen ze met beschuldigingen die werkelijk nergens over gaan en waarvan ik zelf het tegen bewijs kan leveren....Tot nog toe is mijn ervaring enorm slecht. Op het moment dat er uitgekeerd moet worden komen ze met beschuldigingen die werkelijk nergens over gaan en waarvan ik zelf het tegen bewijs kan leveren. Deze verzekering is absoluut een dikke afrader.
Schade goed hersteld, meer oor voor wat klant wilt zou prettiger geweest zijn. Men komt toegezegde verantwoording nog niet na!
Pieter van IJperen
Uw bedrijf is zeer klantvriendelijk! Helaas was onze auto een week later klaar en moesten wij tussendoor van leenauto wisselen. Het schadewerk is prima uitgevoerd, zoals ik gewend was van vorige...Uw bedrijf is zeer klantvriendelijk! Helaas was onze auto een week later klaar en moesten wij tussendoor van leenauto wisselen. Het schadewerk is prima uitgevoerd, zoals ik gewend was van vorige schades. Met vriendelijke groet.