Niet geheel tevreden, niet geheel ontevreden. Raam had een scheur en moest vervangen worden. Ik belde voor een afspraak, maar ik moest langskomen, dus ik kwam langs. Kenteken werd bij aankomst...Niet geheel tevreden, niet geheel ontevreden. Raam had een scheur en moest vervangen worden. Ik belde voor een afspraak, maar ik moest langskomen, dus ik kwam langs. Kenteken werd bij aankomst opgeschreven en ik hoorde dat ik teruggebeld zou worden voor een afspraak... Dit is inderdaad na het weekend gebeurt. Eerste keer is het verkeerde raam geleverd of besteld. Het werd doorgegeven zonder medeleven of excuses. Ook hebben we geen optie gekregen (De eerste keer.) voor een leenfiets of leenauto om naar huis te gaan toen we de auto hadden neergezet. Toen het raam niet paste, mochten we wel een leenauto ophalen en de eigen auto laten staan, maar vanwege werk kon ik mijn eigen auto niet laten staan.
Afgesproken dat we twee weken later de auto weer neer zouden zetten. Neergezet en einde van de dag werden we wederom gebeld. Nieuwe raam pastte wel, maar had krassen in het raam. Wederom geen excuus voor het ongemak, maar wel een leenauto aangeboden gekregen en gebruik van gemaakt. Volgende dag zou mijn partner gebeld worden (die was thuis) en zou de auto netjes worden afgeleverd. Ik werd gebeld, doorgegeven dat ze mijn partner moesten bellen volgens afspraak. Auto is uiteindelijk netjes thuis afgeleverd, dat was netjes. Auto werd ook schoon afgeleverd. Heel prettig.
Later een e-mail ontvangen dat ik mijn eigen risico moest betalen onder vermelding van klant en factuurnummer. Dit nummer staat alleen nergens op de nota, wat ik ook best slordig vond. Alles bij elkaar waren het vriendelijke mensen en de ruit is netjes geplaatst en de auto kwam ook netjes terug. Maar het was wel wat rommelig allemaal.
B.P.Jager
Tot nu toe zeer tevreden over Autoschade Zutphen. Meedenkend oplossingsgericht handelende personeelsleden respectievelijk directie. Verstand van zaken en geen "gezeur".Tot nu toe zeer tevreden over Autoschade Zutphen. Meedenkend oplossingsgericht handelende personeelsleden respectievelijk directie. Verstand van zaken en geen "gezeur". Auto verzorgd terug gekregen en schade hersteld tot een prachtig eind resultaat.
Alleen maar goede ervaringen. Prettige mensen, goede service.
Mi, Zutphen
Goede ervaring, altijd goed advies en snel geholpen. Een kopje koffie terwijl je wacht.
G van der Meij
Uitstekend
Zeer tevreden. Goed communicatie, snel en netjes hersteld.