Mijn ervaring met Wellcoll in Sittard is Top! Meedenken, klantgerichte Service en Vriendelijkheid!
Es
Helaas een stukje moeten rijden om de auto laten maken terwijl er een vestiging in onze eigen stad zit.
Voor het herstel van de schade was een afspraak gemaakt voor 3 dagen. Toen ik op de 3e dag van het herstel om 15.30 uur nog telefoontje had gekregen hoe de stand van zaken was, heb ik zelf het...Voor het herstel van de schade was een afspraak gemaakt voor 3 dagen. Toen ik op de 3e dag van het herstel om 15.30 uur nog telefoontje had gekregen hoe de stand van zaken was, heb ik zelf het bedrijf gebeld. Ik kreeg toen te horen dat het herstel langer zou gaan duren. Door deze mededeling kwam ik in de problemen met andere afspraken, waarvoor ik vervoer nodig had. Ik vroeg toen om een leenauto te regelen, waarover ik zou worden teruggebeld. Na één uur had ik nog geen telefoontje gehad, waarop ik zelf naar het bedrijf ben gegaan. Een medewerkster deelde mij toen mede dat zij al die tijd doende was geweest om een leenauto te regelen, hetgeen uiteindelijk gelukt was!
Jolanda Mols
Dit is een heel fijn schadeherstelbedrijf met prettige medewerkers. Je auto wordt vakkundig gemaakt en je kunt gebruik maken van een leenauto. Als wij schade hebben aan de auto komen we altijd hier...Dit is een heel fijn schadeherstelbedrijf met prettige medewerkers. Je auto wordt vakkundig gemaakt en je kunt gebruik maken van een leenauto. Als wij schade hebben aan de auto komen we altijd hier terug.
Ruud Alias
Schade goed hersteld, tevreden over gang van zaken.