Ik ben zeer tevreden. Goede service en mn auto werd ook nog eens schoongemaakt!

Ronduit slecht. Het begint al bij de aankomst voor het vragen van een richtprijs. Er wordt niet eens de moeite genomen om even naar de auto te lopen. Moet je een afspraak voor maken. Duurt minimaal... Ronduit slecht. Het begint al bij de aankomst voor het vragen van een richtprijs. Er wordt niet eens de moeite genomen om even naar de auto te lopen. Moet je een afspraak voor maken. Duurt minimaal anderhalve week.... Na anderhalve week is er een richtprijs gegeven voor de reparatie van een velg en een bumper ter hoogte van 900 euro. Als je vervolgens kiest om het niet te laten reparen omdat de schade veroorzaakt is door een fietser en 25% voor eigen rekening komt (AOW uitkering), verandert de situatie bij dit bedrijf. Omdat er een calculatie nodig is voor de verzekering hebben we dit bij hun laten doen. Ineens blijkt de schade mee te vallen en komt het bedrag uit op ca. 450 euro, maarliefst de helft van de richtprijs. Daarnaast krijg je een rekening geprsenteerd van rond de 100 euro voor de calculatie van een bumper en velg ?? Als je later besluit om de reparatie uit te laten voeren betaal je weer rond de 900 euro zoals de medewerker vertelde. Leuke zaak voor Alberto Stegeman om de misstanden van dit schadeherstelbedrijf aan de kaak te stellen.

Lenie Lap

Voor het eerst van mijn leven schade aan de auto (camper) Ben perfect geholpen en gerust gesteld. Het heeft allemaal wel lang geduurd maar dat iligt bij de verzekering.

Marjan Dijkstra

Mijn algemene ervaring met dit bedrijf is heel goed. Wat een prachtig werk leveren ze af schade perfect hersteld en als service mijn hele auto schoongemaakt van binnen en buiten. Zeer zeker aan te... Mijn algemene ervaring met dit bedrijf is heel goed. Wat een prachtig werk leveren ze af schade perfect hersteld en als service mijn hele auto schoongemaakt van binnen en buiten. Zeer zeker aan te raden dit bedrijf.

Goede en uitstekende service .

Prima ervaring. Auto ziet er weer super uit.

Herman

Keurig en vooral professioneel geholpen door uitmuntend personeel!