Prima, aardige mensen, goede service wat betreft de schade, maar ook het feit dat je een vervangende auto mee krijgt. Auto netjes gerepareerd.
Goed werk en goede service
Zeer goede service.
Erg tevreden over de afhandeling en de service
Uitstekend!
Ik vind het een prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Goede uitleg gehad over het herstel en verdere vervolg. Zelfs uitleg gehad over het evt. Teruggaan in het bonus malus systeem. Een fijne...Ik vind het een prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Goede uitleg gehad over het herstel en verdere vervolg. Zelfs uitleg gehad over het evt. Teruggaan in het bonus malus systeem. Een fijne leenauto en keurig gerepareerd.
Net/klantvriendelijk ontvangst en uitleg van proces schadeherstel. Fijn ook de mogelijkheid van onderhoud laten uitvoeren bij de buren terwijl de auto er toch staat. Achteraf was er helaas...Net/klantvriendelijk ontvangst en uitleg van proces schadeherstel. Fijn ook de mogelijkheid van onderhoud laten uitvoeren bij de buren terwijl de auto er toch staat. Achteraf was er helaas iets te weinig tijd voor aflevercontrole, zodat ter plekke tijd/herstelwerk nodig was (overigens netjes opgelost).