Alles netjes geregeld. Schade goed en netjes herstel. Goed vervangend vervoer. Auto netjes afgeleverd en ook gecommuniceerd hier over. Heb helaas wel1 min punt bij het...Alles netjes geregeld. Schade goed en netjes herstel. Goed vervangend vervoer. Auto netjes afgeleverd en ook gecommuniceerd hier over. Heb helaas wel1 min punt bij het opnemen van de schaden zaten er 4 man naar een scherm te kijken en er was niemand die even op keek van he er staat misschien wel een klant! Na 10 min heeft er een vriendelijke man het idee van misschien moet ik eens kijken over er een klant staat. Het kan uiteraard druk zijn maar de worden. We komen je u zo helpen zijn simpel! Maar na dat zijn we zeer correct geholpen.
JD
Een betrouwbaar bedrijf, netjes en snel behandeld. Denken praktisch mee
Ben Raben
Zeer goede service.
Rick
Geen problemen, duidelijk en snel
Brons
Duidelijke afspraken en uitleg vervolg. Prima uitgevoerd
Mijn algemene indruk is positief. Het personeel is vriendelijk, de reparatie wordt goed uitgevoerd en de kwaliteit/ prijsverhouding is adequaat.