Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit schadeherstelbedrijf. De medewerkers waren uitermate vriendelijk en behulpzaam en de afhandeling van de schade was van hoge kwaliteit. Alles is tip...Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met dit schadeherstelbedrijf. De medewerkers waren uitermate vriendelijk en behulpzaam en de afhandeling van de schade was van hoge kwaliteit. Alles is tip top gerepareerd, waardoor mijn auto er weer als nieuw uitziet. Ik waardeer hun professionaliteit en klantgerichtheid zeer.
Top bedrijf! Zo’n snelle en fijne service. Altijd eerlijk !
John voss
Zeer goed, contact momenten zijn goed en de prijs is redelijk
John Nijssen
Onze auto is weer netjes hersteld en op ons verzoek ook helemaal gepolijst, waardoor hij er als nieuw uitziet. Ook het interieur is gedaan, echt perfect!
van Herk
Top
Rentje
Goed geholpen, deskundig personeel en werkplaats die er netjes uitziet alsook de bereikbaarheid .
A.Simons
Fijn bedrijf, alles heel duidelijk. Schade Perfect hersteld.
Goed bedrijf. Correcte uitleg, concrete afspraken en netjes gerepareerd.
Kever
Vriendelijk personeel die een snelle, goede service verlenen. Duidelijk communicatie met betrekking tot de procedure en de herstelwerkzaamheden.