Prima bedrijf met kundige en vriendelijke mensen bij de receptie alsook in de werkplaats bij ontvangst
Franka van Tilburg
Vriendelijke vakbekwame medewerkers die je netjes te woord staan en uitleg geven wb de schade.TOPschadebedrijf als je schade hebt . Er worden duidelijke afspraken gemaakt . En de schade...Vriendelijke vakbekwame medewerkers die je netjes te woord staan en uitleg geven wb de schade.TOPschadebedrijf als je schade hebt . Er worden duidelijke afspraken gemaakt . En de schade wordt netjes afgehandeld .
Goede afspraken gemaakt en deze zijn ook nagekomen
Jos
Met schrik brachten wij onze Volvo uit 1958. Zou het ze lukken om het spatbord netjes uit te deuken? Maar nog veel belangrijker: de kleur! De originele kleur is perfect gemengd. Geen...Met schrik brachten wij onze Volvo uit 1958. Zou het ze lukken om het spatbord netjes uit te deuken? Maar nog veel belangrijker: de kleur! De originele kleur is perfect gemengd. Geen verschil te bekennen. Echt vakwerk!
Heel goed, klantvriendelijk. Netjes gerepareerd
Robert
Alles prima geregeld, geeft gepast advies. Keurige leenauto.
De schade is netjes hersteld en niet meer zichtbaar. De benodigde tijd van 6 dagen is acceptabel gezien de omvang van de schade. Het is prettig dat een leenfiets beschikbaar was.
Otto Edelijn
Snel en heel vriendelijk. En ook erg meedenkend.
Govers
Ik ben zeer te tevreden over mijn schadeherstel bedrijf nistelrode. Gr. Johan Govers