Gerard

Afhandeling schade volgens afspraak. Auto is perfect hersteld . Ben goed op de hoogte gehouden van het proces.

geert

Goed ontvangen, en schade goed afgehandeld

Top bedrijf , erg goed geholpen en vriendelijke mensen, eind product is 100% naar mijn zin.

De communicatie en service is zeer prettig. Er wordt gezorgd voor een mooi schadeherstel.

Pieter Datthijn

Heel tevreden.

Inge

Planning is zeer moeilijk. Schade van juli kon pas in november uitgevoerd worden. Er was oktober aangegeven. Er was niet gecommuniceerd dat dit uitgesteld werd naar november. Bij uitvoering kreeg ik... Planning is zeer moeilijk. Schade van juli kon pas in november uitgevoerd worden. Er was oktober aangegeven. Er was niet gecommuniceerd dat dit uitgesteld werd naar november. Bij uitvoering kreeg ik om 16.30u (door zelf maar te bellen) te horen dat ik mijn auto klaar was en nog voor 17u opgehaald moest worden.

Zeer tevreden’, vakkundig bedrijf. J.M van de Klok, DrutenJ

Bij het brengen van de auto werd onmiddellijk vriendelijk gereageerd en de nodige acties ondernomen.

Léon van Tiem.

Schadebedrijf Pauwels heeft op een zeer professionele manier de beschadiging aan onze KIA hersteld.
De afspraken zijn naar wens nagekomen.

bas van der peet

Goede afhandeling van de schade en alles netjes geregeld