Great Service and Great communication... work was very nice!
Elly Laumen
Dat ik heel goed ben geholpen. Super zelfs!
Zeer positief
Totota Corolla
Zeer goed Netjes behandeld, na de eerste keer werd je met je naam ontvangen Je wordt op de hoogte gehouden van reële verwachtingen die des al niettemin een vlotte verwerking inhouden
G. Speetjens
Goed bedrijf, goede vakmensen!
Positief , behulpzaam inzake vervangend vervoer, maar belangrijk goed herstel van de schade
Zeer goede communicatie, zeer klantvriendelijk, goed werk afgeleverd, alles bij alles „zeer tevreden“
Zeer behulpzaam. Erg vriendelijk en namen de tijd om mij dingen uit te leggen!
De Moor
Wij zijn heel blij dat we voor deze ouderwetse service bij dit bedrijf hebben gekozen, in plaats voor de onpersoonlijkheid van een keten. (Daar zonk de moed ons al naar een paar telefoontjes in de...Wij zijn heel blij dat we voor deze ouderwetse service bij dit bedrijf hebben gekozen, in plaats voor de onpersoonlijkheid van een keten. (Daar zonk de moed ons al naar een paar telefoontjes in de schoenen: kan niet, weet niet, bel na de lunchpauze maar terug enzovoorts) Bij AAS konden we meteen terecht, ze keken nergens van op terwijl wij toch geschrokken waren van de schade, alles werd uit handen genomen en de auto was heel snel klaar.