Snelle schadebepaling en contact met mijn verzekeraar.
Net bedrijf en vriendelijk personeel reparatie ook netjes uitgevoerd.
Arnoud bos
Super
De communicatie kan beter. Men vraagt om een handtekening te zetten voor de schade-vaststelling echter blijkt het te gaan om een meer algemene handtekening waarbij je ook akkoord gaat met de...De communicatie kan beter. Men vraagt om een handtekening te zetten voor de schade-vaststelling echter blijkt het te gaan om een meer algemene handtekening waarbij je ook akkoord gaat met de voorwaarden van het bedrijf, herstel indien mogelijk en andere voorwaarden zoals de financiële afhandeling met de verzekeraar. Daarna reageert men slecht op terugbelverzoeken en/of mails. Op een persoonlijke noot kan het een en ander ook wel wat (klant)vriendelijker. Helaas wat onenigheid gehad met een vestiging over het herstellen van mijn auto. Eerlijkheidshalve lag dat ook aan mij maar ik kon ze niet op enig klantgericht handelen betrappen. Ze waren vooral bezorgd om de kosten die zij gingen maken als herstel niet door zou gaan in plaats van helder en duidelijk te communiceren naar de klant over keuzes en gevolgen. Ik zou dit schadeherstelbedrijf niet aanraden.
Riena Pieper
Heel aardig personeel, ik werd goed geholpen. Kreeg ook een leenauto,heel fijn. De schade is keurig hersteld.
R.T
Ik heb er nog nooit ervaring mee gehad maar ben zeer klantvriendelijk gelopen door dit bedrijf. Heel sociaal en netjes allemaal
Anita
Snel een afspraak kunnen maken voor het vaststellen van de schade.
Lies
Snelle afhandeling van de schade aan mijn auto.Vriendelijk en correct te woord gestaan. Top!