Melissa

Prima geholpen, van te voren een offerte gehad i.v.m. afhandeling van de verzekering. Naderhand een afspraak gepland en zoals verwacht is de schade gemaakt en ben ik netjes te woord gestaan aan de... Prima geholpen, van te voren een offerte gehad i.v.m. afhandeling van de verzekering. Naderhand een afspraak gepland en zoals verwacht is de schade gemaakt en ben ik netjes te woord gestaan aan de balie.

N.Sivcak

Zeer tevreden en professioneel schade hersteld.

Dirk Hoek

Alles zeer netjes en correct uitgevoerd!

Dullens

Goede service, vriendelijke mensen en fijn ontvangst bij aankomst op het schadebedrijf toen ik daar door het bergingsbedrijf was afgezet met mijn auto, kreeg ook koffie of thee aangeboden.

Pablo

Mijn reparatie was binnen één dag afgehandeld, daarom ben ik zeer tevreden.

Prima geregeld. Het duurde door drukte wel even voordat afspraak ingepland kon worden maar op de dag zelf van afspraak verliep alles soepel. Auto is netjes gerepareerd en gewassen. Huurauto was ook... Prima geregeld. Het duurde door drukte wel even voordat afspraak ingepland kon worden maar op de dag zelf van afspraak verliep alles soepel. Auto is netjes gerepareerd en gewassen. Huurauto was ook prima.

A Boterblom

Ik was hier voor de eerste keer gelukkig maar de service is goed

Linda

Vriendelijke mensen en duidelijke afspraken. Schade heel netjes gemaakt binnen de afgesproken tijdsbestek. Auto werd ook nog netjes gewassen en gestofzuigd afgeleverd.

Robbin

Goede service, en vooral eerlijk. Vakkundig personeel die hun beroep werkelijk verstaat. Eerlijke prijs, die naderhand nog werd gecorrigeerd naar het aantal arbeidsuren.