Grandioos!! Meteen al bij het eerste - telefonische - contact kwam alles al duidelijk, vriendelijk en doelgericht over. En dat is ook in de realiteit zo gebeurd. Wij kregen het allemaal prima... Grandioos!! Meteen al bij het eerste - telefonische - contact kwam alles al duidelijk, vriendelijk en doelgericht over. En dat is ook in de realiteit zo gebeurd. Wij kregen het allemaal prima uitgelegd, in samenspraak de data van brengen en ophalen bepaald
en - enorm up-to-date - de kapotte spiegel dusdanig "bewerkt" dat (normaal) autorijden weer heel goed mogelijk was. Klasse!!

Goed werk volgens afspraak netjes afgeleverd

Zeer positief
Gastvrij
Laagdrempelig
Goede uitleg
Duidelijk
Informatief

Hele goede ervaringen. De service is altijd goed. Vervangend vervoer altijd top geregeld. Schadeherstel is vaak snel en vooral goed gedaan! Het fijne is dat we altijd zo snel terecht kunnen.... Hele goede ervaringen. De service is altijd goed. Vervangend vervoer altijd top geregeld. Schadeherstel is vaak snel en vooral goed gedaan! Het fijne is dat we altijd zo snel terecht kunnen. Vriendelijke medewerkers. We worden altijd goed ontvangen en wij zijn nog steeds erg tevreden!

Een zeer positieve ervaring

Naar tevreden
heid opgelost

Prettige en nette afhandeling, denken mee.