Vriendelijke mensen, meedenkend om mijn probleem op te lossen. Uiteindelijk is mijn auto total loss verklaard. het gehele traject hdebben ze een prima ondersteunende rol gespeeld.
Vriendelijk en goede service
A.A.S. Autoschade Gerritsma. Heeft mij totaal verrast wat klantenservice betreft, want dat maak je niet vaak mee, heel klantvriendelijk geholpen voor mijn probleem een kapotte voorruit,...A.A.S. Autoschade Gerritsma. Heeft mij totaal verrast wat klantenservice betreft, want dat maak je niet vaak mee, heel klantvriendelijk geholpen voor mijn probleem een kapotte voorruit, vakkundig advies gehad en heel netjes was de breng en ophaal service, ook de medewerkster Eefje maakt verschil ze had begrip en was actief bezig voor me, netjes een afspraak gemaakt en duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten, bedankt A.A.S. Autoschade Gerritsma. Tevens UNIVE bedankt voor de begeleiding en afhandeling.
Perfect
Heel goede ervaring.
Goed.
Goed en eerlijk afgehandeld, met de juiste service.
Alleen maar positief
Goed en vriendelijk
Prima service en kwaliteit. Schade kon op korte termijn worden verholpen. Prijs en reparatietijd volgens 'Afspraak is afspraak'.