Goede service en haal/breng en herstel van de schade.
Helemaal goed!
Zeer tevreden
Prima bedrijf. Goede afspraken worden nagekomen.
Top!
Was tot nu toe goed, echter bij de laatste schade aan mijn Skoda Yeti, groot verschil tussen 1e taxatie door Vermeulen en definitieve vaststelling door expert t.w. ca euro 600.== . Dit komt...Was tot nu toe goed, echter bij de laatste schade aan mijn Skoda Yeti, groot verschil tussen 1e taxatie door Vermeulen en definitieve vaststelling door expert t.w. ca euro 600.== . Dit komt zeer merkwaardig over, als ik opgeef bij de verzekeraar van TP schade bedraagt ca .euro 1400.==, terwijl na expertise door CED er ca 800.== euro uitkomt.
Prima service! Snel in gang zetten van schadereparatie door samenwerking tussen de tussenpersoon van de verzekering en het schadeherstelbedrijf. Financiële afhandeling rechtstreeks met de...Prima service! Snel in gang zetten van schadereparatie door samenwerking tussen de tussenpersoon van de verzekering en het schadeherstelbedrijf. Financiële afhandeling rechtstreeks met de verzekeraar en goed en duidelijk telefonisch contact tussen AAS Vermeulen en de klant! Zeer tevreden.
Prima bedrijf. alles goed geregeld
Zeer tevreden, uitermate behulpzaam, schade uitstekend hersteld, goede nazorg