Alles naar wens gegaan, prima geregeld. De leen auto was ook keurig geregeld. Wij zijn zeer tevreden.
De afspraken zijn duidelijk, kwamen de afspraken na, ruimte te overleggen.
Top. Medewerkers zeer vriendelijk en klantgericht. 30 minuten na schade was schade al opgenomen en reparatie ingepland. Auto zelfs gewassen en binnen gepoetst terug gekregen!
Had geen ervaring hiermee maar is goed hersteld met goede service ook na herstel van mijn schade
jhgkli
Fantastisch familiebedrijf waar de klant letterlijk koning is. behulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Fijn bezoek.
Fred Söser
Ben erg positief, vriendelijk en snel geholpen
G.B. ten Haken
Prima adequaat
Lange Jan
Prima bedrijf. het heeft wel lang geduurd tot het onderdeel vervangen was, wegens de levering.
Jennie Greveling
Autobedrijf Ambting is een uitstekend bedrijf, waar je op een prettige manier wordt geholpen. De service is ook echte service en je wordt er op een eerlijke en vriendelijke manier geholpen. Een...Autobedrijf Ambting is een uitstekend bedrijf, waar je op een prettige manier wordt geholpen. De service is ook echte service en je wordt er op een eerlijke en vriendelijke manier geholpen. Een echte aanrader.!!