Wij zijn absoluut tevreden over dit bedrijf. We werden keurig te woord gestaan en de reparatie is perfect uitgevoerd.
Prima afhandeling van de schade
Goed bereikbaar. Duidelijke informatie en oplossing.
Tweede keer tot volle tevredenheid geholpen.Volgende keer weer.
Vriendelijk personeel en snelle afhandeling van de schade
Zeer goed en klantvriendelijk.
De persoonlijke aanpak van dit schadebedrijf vanaf het afleveren en ophalen van de auto is zeer goed te noemen. Dit bedrijf verstaat het woord hospitality. Mijn complimenten probeer dit vast te...De persoonlijke aanpak van dit schadebedrijf vanaf het afleveren en ophalen van de auto is zeer goed te noemen. Dit bedrijf verstaat het woord hospitality. Mijn complimenten probeer dit vast te houden.
Prima geholpen voor een faire prijs. Uitdeuken zonder spuiten en wegwerken kleine deuk met spuiten in deur. Auto mooi schoon aan buiten en binnenkant klaargezet.
Wij kunnen niet anders dan een tien geven aan uw bedrijf. Vriendelijk ontvangen,de schade bekeken, advies daarbij,prijsopgave gekregen en een afspraak gemaakt voor de reparatie. De...Wij kunnen niet anders dan een tien geven aan uw bedrijf. Vriendelijk ontvangen,de schade bekeken, advies daarbij,prijsopgave gekregen en een afspraak gemaakt voor de reparatie. De volgende dag hadden we de offerte per email in huis. Wij hadden direkt vertrouwen dat het goed zou komen en dat klopte ook. "s-Morgens gebracht , om vijf uur opgehaald , zag er perfect uit. Wij blij.