Goede service van aardig personeel. Ook de attentie [ koekjes] vond ik zeer speciaal.
Krassen netjes hersteld, vriendelijke afhandeling, auto keurig afgeleverd.
En bedrijf waar klant nog koning is begint al bij de ontvangst bij de receptie waar een zeer enthousiaste Andrew je vakbekwaam te woord staat auto keurig gerepareerd ,auto netjes...En bedrijf waar klant nog koning is begint al bij de ontvangst bij de receptie waar een zeer enthousiaste Andrew je vakbekwaam te woord staat auto keurig gerepareerd ,auto netjes gewassen na reparatie en ook nog een attentie als geschenk ook leenauto was prima geregeld bedankt ASS Vermeulen
Een positieve instelling, contact, en een naar tevredenheid uitgevoerde reparatie aan de caravan. Erg klantvriendelijk
Uitstekend
Uitstekend!
Dit is een heel goed bedrijf met uitstekende en snelle service en heeft vriendelijk en kundig personeel.
Super, attend en fijn geholpen.
Helaas kennen we elkaar inmiddels heel goed. Meerdere auto's en ook wel eens onze caravan zijn er altijd in goede handen geweest. Daarom blijven we komen.