Medio november heb ik mijn auto: Subaru Forester automaat kenteken JR224B aangeboden ter taxatie van een niet verhaalbare vuurwerkschade schade. Dus kosten zijn voor privé rekening. Hierbij werd door uw bedrijf geoffreerd: €700 reparatie van vuurwerkschade en € 300 reparatie van lichte bumperschade . Reparatie tijd 3 dagen ,uit te voeren op 14/12 tm 16/12/2022. Bij het aanbieden van mijn auto werd mij bericht door de dame aan de receptie dat wellicht door een kerstviering op vrijdag middag de reparatie niet op vrijdag maar mogelijk pas op maandag gereed zou zijn. Overigens mag er van uitgegaan worden dat dit al ten tijde van het maken van de afspraak bekend was. IK wilde niet moeilijk doen en heb aangegeven dat ik het wel zou horen .
Na vrijdag geen telefoon ontvangen te hebben ging ik er van uit dat maandag de auto gereed zou zijn. Echter na maandag de hele dag wachten op een telefoontje met gereed melding heb ik op di 20/12 nagevraag gedaan. De conclusie van deze communicatie was dat de auto nog in de spuitcabine moest en dat niet duidelijk was hoe laat de auto afgehaald kon worden.
E.e.a. betekent dat een kleine reparatie van 3 dagen uiteindelijk een hele werkweek in beslag neemt zonder opgaven van een plausibele verklaring en dat ik 2 dagen gebonden was in het wachten op een gereed melding en mijn agenda daarop moest aanpassen .
Dat ik de leenauto (schakelauto) ter beschikking heb doet daar niet af, temeer omdat ik deze auto uitsluitend wenste te gebruiken voor dringende verplaatsingen.
Ik heb hier mijn gram over uitgesproken, temeer dat ik in 2019 een soortgelijke ervaring met uw bedrijf heb gehad.
Omdat uw bedrijf zich kennelijk niet gehouden voelt aan zakelijke afspraken en zich ook niet aan de in uw folders aangegeven procedures houdt , voel ik mij als klant niet voor serieus genomen.
U begrijpt dat een dergelijke ervaring niet leidt tot een positieve referentie.
Hoogachtend ,
GHJ Ruiters
Goede en snelle service!
Albert Rietbergen
Een leuke en klantvriendelijke garage waar mijn auto naar tevredenheid is gerepareerd. En als ik nog is schade zou krijgen , hoop niet dan weet ik waar ik moet zijn.
Erik Dols from WorkingED
Zeer positief, zeer deskundig en goede afwikkeling.
Dat ze het erg druk hebben, waardoor je regelmatig contact niet zoeken om te voortgang te bespreken We werden altijd vriendelijk en correct benaderd Jammer dat de schade nu nog altijd...Dat ze het erg druk hebben, waardoor je regelmatig contact niet zoeken om te voortgang te bespreken We werden altijd vriendelijk en correct benaderd Jammer dat de schade nu nog altijd niet in zijn geheel hersteld is Het is wachten op de tuning van een sticker
John Snellen Hoensbroek
Zeer tevreden mooi resultaat en duidelijke afspraak gemaakt
De afgesproken dagen van herstel werden royal overschreden
Outlander
Er werd prima overlegd mbt de opties die er waren. Kreeg een nette (qua formaat) een vergelijkbare leenauto. Werd over het algemeen prettig te woord gestaan totdat de auto klaar was. Ik werd gebeld...Er werd prima overlegd mbt de opties die er waren. Kreeg een nette (qua formaat) een vergelijkbare leenauto. Werd over het algemeen prettig te woord gestaan totdat de auto klaar was. Ik werd gebeld met de mededeling dat de auto om 17.15u klaar zou zijn (ze gaan om 17.30u dicht) Geen gelegenheid om precies om die tijd aanwezig te zijn. Ook de volgende dag had ik de ochtend meteen een afspraak die niet verzet kon worden en vroeg of ik de auto tussen 09.00-09.30u zou kunnen komen omruilen. Er werd me duidelijk gemaakt dat dat niet de bedoeling was want 'iedereen' de auto om om 08.00u. Je wordt op het laatste moment gebeld en moet op stel en sprong maar iets regelen. En het ging eigenlijk meer om de toon waarop ik werd aangesproken. Beetje vervelende nasmaak maar verder goed afgehandeld.
Zeer vriendelijk personeel. Aandacht voor mij als klant. Duidelijke uitleg van de procedure.. Prima herstel van de schade.